Surpriza Duster de 1 decembrie: Tuning a la Ken Block pentru Dacia Duster – FOTO

Autor: ProMotor 09 feb. 2013 Știri auto

Este adevărat, Ken Block foloseşte pentru cascadoriile sale un Ford Fiesta puternic modificat, însă suntem de părere că dacă acest concept Duster s-ar materializa, creatorul curentului Gymkhana nu s-ar sfii să-l încerce. De mai multe ori chiar.

Creat de acelaşi artist care a conceptul tuning-ul virtual pentru prima generaţie Dacia Sandero, proiectul Dacia Duster Tuning 32 împrumută exteriorul „maşinii de serviciu” condusă de pilotul american.

Deşi modelul Duster nu a fost niciodată gândit pentru raliuri sau pentru cascadorii spectaculoase, fiind considerată mai degrabă un mic off-roader, imaginaţie lui Ciprian (cipriany.deviantart.com) o face să se muleze ca o mănuşă pe tendinţele din lumea raliurilor, cel puţin în ceea ce priveşte aspectul exterior. Din păcate, nu ştim nimic despre performanţele de care ar fi capabil un asemenea concept.

Mai multe detalii, în galeria FOTO de mai sus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide