SURPRIZĂ: iată ce maşină europeană apare în Fast & Furious 6

Seria de filme ”Fast & Furious” este cunoscută în principal pentru maşinile care mai de care mai sportive şi mai tunate care fac deliciul publicului. Aşa încât apariţia unui model italian accesibil poate fi considerată o adevărată surpriză, nu credeţi?

Poate pentru mulţi muşchii lui Vin Diesel sau ai lui The Rock s-ar fi potrivit mai bine cu Alfa Romeo 8C sau, de ce nu, cu noul coupe Alfa Romeo 4C. Iată, însă, că realizatorii filmului ”Fast & Furious 6” au introdus în ecuaţie un model de clasă compactă: Alfa Romeo Giulietta.

Mişcarea e clar una de marketing, italienii dorind să profite cât mai mult de notorietatea filmului, apariţia modelului Giuletta în ”Fast & Furious 6” putând contribui serios la succesul pe care Marchionne speră că-l va avea revenirea mărcii italiene pe piaţa americană.

Ce credeţi, are şanse Afla Romeo Giulietta să-i seducă pe americani?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.