Surpriza Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles: fără maşini

Standul Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an nu va avea maşini.

Surpriza Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles: fără maşini Surpriza Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles: fără maşini

Standul Volvo de la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an nu va avea maşini. Firma suedeză declară că va folosi evenimentul pentru a explora modul în care conceptul de maşină se va schimba în viitor.

În locul unei selecţii a celor mai noi modele, punctul central al standului Volvo va fi o zonă de prezentare pe care scrie „This is not a car”. 

Marten Levenstam, un oficial Volvo, a declarat că şi-a propus să "înceapă conversaţia despre viitorul automobilului. Deci, în loc să aducem o maşină, vorbim despre conceptul de maşină."

 

Standul Volvo va cuprinde o serie de ecrane interactive care se concentrează pe serviciile pe care le dezvoltă pentru viitor, inclusiv conectivitatea, serviciile de conducere autonomă şi serviciile de livrare.

Recent Volvo a prezentat conceptul autonom 360C care abordează una dintre principalele provocări legate de introducerea tehnologiei autonome şi solicită un nou standard global în ceea ce priveşte modul în care autovehiculele autonome pot comunica în siguranţă cu toţi ceilalţi participanţi la trafic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.