Surprize la Salonul Auto de la Tokyo

Jurnaliştii pasionaţi de colecţii de orice fel - timbre, machete de maşini, sticle de parfum, cutii de chibrituri sau, la nivel mai mare, de automobile de epocă, au avut o surpriză plăcută la Salonul Auto de la Tokyo.

Surprize la Salonul Auto de la Tokyo Surprize la Salonul Auto de la Tokyo

Cutiile metalice cu cafea din camera presei au fost obiecte de colecţie, fiecare având desenată pe ea câte o maşină japoneză. Au fost şase cutii cu desene diferite. O cutie pe care stătea desenat un Nissan Fairlady Z432 din 1969 (Datsun 240Z), o cutie de cafea cu Toyota 2000GT din 1967, o alta cu modelul Suzuki Jimny din 1970, un model cu Mitsubishi Delica Coach-Deluxe 1969, o cutie cu Subaru R-2SS din 1970 şi una cu Mazda RX-7 din 1978. Colecţionarii de la Tokyo Motor Show au împuşcat doi iepuri dintr-o dată. S-au făcut cu o colecţie de cutii metalice şi cu una de maşini, desenate, ce-i drept.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.