Sursă ieftină de energie regenerabilă. Ăsta-i viitorul

O vom folosi şi pentru maşini?

Sursă ieftină de energie regenerabilă. Ăsta-i viitorul Sursă ieftină de energie regenerabilă. Ăsta-i viitorul

Nu ştim câţi sunteţi atenţi la energiile convenţionale care sunt mult mai uşor de obţinut. În timp ce suntem atacaţi cu maşinile electrice şi cu dezvoltatorii lor, apar tot felul de lucruri care înlesnesc regenerarea unor surse de energie prin reciclare. De la minigadget-uri experimentale cu rol pedogic, la device-uri funcţionale care asigură necesarul unei familii şi al ecosistemului acesteia. Biogazul se obţine în condiţii anaerobe, adică în care nu ai nevoie de oxigen.

Maşina electrică pe care trebuie să ţi-o iei acum! Costă cât un Logan şi arată fantastic!

În filmuleţul de mai jos avem un sistem de 1.000 de dolari care reproduce aceste condiţii de dezvoltare anaerobă. Costă 1.000 de dolari şi se hrăneşte cu orice fel de rest de mâncare. Resturile pe care le arunci la gunoi într-o singură zi îţi dezvoltă în acest sistem energie pentru 3 ore cu utilităţile standard pornite într-o casă normală. Trebuie să arunci mâncarea în acel container, apoi să adaugi apă în aceeaşi cantitate (similară celei de mâncare colectată). Apa produce condiţiile anaerobe în care bacteriile distrug resturile de mâncare şi produc gazele (inclusiv metan şi dioxid de carbon). Materia reziduală este un lichid fertilizator foarte bun. Deci soluţii avem, important e să le folosim.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.