Susie Stoddart - test cu Mercedes E 63 AMG Wagon

Britanica Susie Stoddart concurează în DTM pentru echipa Mercedes. Deci nu are nici o problemă să încerce veleităţile unei familiale supersport, cum este breakul Mercedes E 63 AMG.

Vă surprinde faptul că Mercedes a ales, pentru realizarea acestui clip, o blondă pentru a conduce cel mai puternic E 63 AMG în varianta break? Nu ar trebui, pentru că Susie Stoddart, şi aici ne adresăm în special celor care nu ştiu, pilotează în DTM din 2006, pentru echipa "House of the Star", pe un Mercedes C-Class AMG. Mai multe nu vă spunem, ci vă lăsăm să urmăriţi videoclipul.

VEZI AICI CUM SE CONDUCE UN MERCEDES DE 525 CP!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.