Susie Wolff, pilot de teste pentru Williams F1

Motorsportul a fost întotdeauna dominat de către bărbaţi, dar de-a lungul timpului au existat si reprezentante ale sexului frumos care s-au remarcat prin talentul arătat în spatele volanului, Susie Wolff fiind una dintre ele.

Susie Wolff, pilot de teste pentru Williams F1 Susie Wolff, pilot de teste pentru Williams F1

Susie Wolff, actual pilot pentru Mercedes-Benz AMG în Campionatul German de Turisme (DTM) a semnat un contract de colaborare cu echipa de Formula 1, Williams. Parteneriatul va include participarea pilotului de sex feminin în dezvoltarea unui simulator şi în îmbunătăţirea şasiului FW34, pe care este bazat monopostul Williams F1 iar într-un viitor apropiat să participe în câteva curse alături de echipa britanică.

Frank Williams, directorul echipei cu acelaşi nume, susţine că Susie Wolff a fost aleasă pentru talentul uimitor de care dă dovadă în spatele volanului şi speră ca acest parteneriat să fie de bun augur.

Susie este căsatorită cu Toto Wolff, unul dintre acţionarii echipei, dar Williams subliniază ca acest lucru nu are nici o legătură cu această colaborare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.