Suta la oră în 4s? Un fleac (poze de pus în ramă)

Audi merge mult mai departe

Suta la oră în 4s? Un fleac (poze de pus în ramă) Suta la oră în 4s? Un fleac (poze de pus în ramă)

Cine mai ştie de E-Tron Sportback, e bine să ştie acum că Elaine i-a luat locul la salone. Oricum, E-Tron e mult mai aproape de producţie, dar Elaine e maşina de show în 2017. Elaine este la nivelul 4 de autonomie dintre cele 6 maxime (0-5). Are LED-uri Matrix pentru faruri şi leduri care compun litere ca să salute pasagerii la urcare.

Excepţionalul Audi are o nouă unitate de control pentru mersul de unul singur, cu senzori mai capabili decât E-Tron pentru viteze mari pe autostradă. Maşina şi depăşeşte singură când apreciază distanţele şi vitezele maşinilor din jur. În funcţie de destinaţie, maşina află de pe internet ce locuri de parcare sunt în zonă. Aceasta este numai una dintre multiplele funcţii din modulul PIA (Personal Intelligent Assistant) – inteligenţa artificială (sau Audi Intelligence în loc de Artificial Intelligence) pe care o are maşina. În funcţie de personalitatea şi obiceiurile proprietarului, Elaine ştie şi ce muzică asculţi, îţi poate recomanda lucruri şi rezolvă lucruri fără să te întrebuinţezi prea mult.

Audi a pus pe conceptul Elaine şi funcţia Fit Driver, care îşi procură şi analizează date de sănătate printr-o brăţară pe care o poartă şoferul (temperatură, puls, oboseală etc.).

Maşina are 3 motoare electrice, de 500 de cai în total, iar autonomia e de 500 de km. Atinge suta în 4.5 secunde, coordonate similare modelului după care a fost copiată, E-tron Sportback.  

AUDI ELAINE CONCEPT (GALERIE FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.