SUV-ul Porsche Macan primeşte un facelift - FOTO

În faţă, modificările de design sunt subtile ...

SUV-ul Porsche Macan primeşte un facelift - FOTO SUV-ul Porsche Macan primeşte un facelift - FOTO

Porsche Macan a primit o serie de actualizări, iar acestea sunt primele imagini oficiale cu facelift-ul. Modificările includ motoare noi, un nou sistem de infotainment, modificări ale şasiului şi câteva elemete stilistice în premieră pe acest model.

În faţă, modificările de design sunt subtile. Farurile sunt acum echipate cu LED-uri standard, iar unităţile adaptive sunt  opţionale. Noile lămpi din spate sunt cu tehnologie LED  şi urmează stilul lui Cayenne, stopurile fiind extinse pe toată lăţimea maşinii. Alte schimbări stilistice includ patru noi culori pentru caroserie şi modele noi de roţi, care sunt disponibile în diametre de 20 şi 21 de inci.

În interior, actualizările aduc un design mai sportiv al volanului, care este împrumutat de la modelul 911. Gurile de aerisire centrale au fost repoziţionate pentru a face loc unui nou sistem infotainment cu ecran touchscreen de 11 inci. 

Vestea cea mai importantă la capitolul motorizări este că unitatea diesel a fost scoasă din ofertă. Aceasta înseamnă că acum există o gamă doar pe benzină, cu trei puteri: acelaşi turbo de 2,0 litri de 252 CP ca şi înainte, deşi are acum şi filtru de particule, un nou V6 de 3,0 litri cu 351 CP pentru Macan S şi un V6 twin-turbo de 2,9 litri. Ultima unitate este luată de la Audi RS 4 şi produce 434 CP.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.