SUV-ul Rolls-Royce va fi lansat în 2018 - FOTO

Numele său este inspirat de cel al diamantului descoperit în Africa de Sud în 1905

SUV-ul Rolls-Royce va fi lansat în 2018 - FOTO SUV-ul Rolls-Royce va fi lansat în 2018 - FOTO

Constructorul britanic Rolls-Royce, deţinut de BMW, va lansa spre sfârşitul anului 2018 SUV-ul său de lux, denumit Cullinan.

Numele său este inspirat de cel al diamantului imes descoperit în Africa de Sud în 1905. O bucată din acesta împodobeşte sceptrul reginei Angliei, aflat în Turnul Londrei.

Anunţat în 2013, Rolls-Royce Cullinan urma să iasă pe piaţă în 2017, însă BMW a anunţat recent că acest lucru se va întâmpla pe parcursul anului 2018.

SUV-ul de lux se va situa sub Phantom, în gama Rolls-Royce. Platforma folosită la noul model al constructorului britanic ar urma să fie derivată din cea folosită la Phantom. Sunt mari şanse ca Cullinan să împrumute şi alte caracteristici ale modelului Phantom, printre care o nouă versiune a motorului V12 şi o variantă de motorizare hibrid.

FOTO SPION - BMW X2

Mercedes E-Class 2016 - GALERIE FOTO şi detalii despre cel mai de succes model Mercedes

Cum va arăta maşina naţională a Turciei - FOTO

N-ai bilet în RATB şi refuzi să te legitimezi? Noile amenzi ar putea fi uriaşe

Un şofer şi-a convins colegii de trafic să nu mai claxoneze într-un mod ingenios - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.