SUV-ul românesc Dacia Duster se produce mai mult pentru export

Din totalul producţiei Duster din luna aprilie, exporturile SUV-ului au reprezentat 93%, aproape acelaşi proncent ca şi la nivelul lunii martie, conform www.zf.ro.

SUV-ul românesc Dacia Duster se produce mai mult pentru export SUV-ul românesc Dacia Duster se produce mai mult pentru export

"Ne bazăm şi pe Duster, dar şi pe celelalte modele ale gamei, în special pe Sandero şi Logan MCV pentru a ne consolida rezultatele în lunile următoare", a declarat Fabrice Cambolive, director comercial Automobile Dacia.

Din totalul producţiei uzinei de la Mioveni, aproape o treime o va reprezenta în acest an SUV-ul Duster. Cadenţa de producţie a noului model va fi mărită de la 260 de unităţi / zi la 460 de maşini, până la finele anului.

Mai multe informaţii pe www.zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.