SUV-ul SKODA cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe linia de producţie - FOTO

SUV-ul ŠKODA cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe linia de producţie.

SUV-ul SKODA cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe linia de producţie - FOTO SUV-ul SKODA cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe linia de producţie - FOTO

SUV-ul ŠKODA cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe linia de producţie. Modelul istoric este un ŠKODA KAROQ vopsit în culoarea verde-smarald. Constructorul ceh a început să producă SUV-uri în 2009, odată cu lansarea pe piaţă modelului ŠKODA Yetti.

KODIAQ şi KAROQ sunt printre cele mai importante modele ale cehilor, iar segmentul SUV-urilor este o parte esenţială a strategiei ŠKODA până în 2025.

Modelul cu numărul 1.000.000 a fost livrat lui Eike Schröder, un cetăţean german care locuieşte în Spania.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.