SUV versus supercar: care câştigă? VIDEO

Se spune despre SUV-uri că nu au ce căuta pe lumea aceasta şi că sunt prea greoaie pentru a conta cu adevărat în luptele de viteză cu modele mult mai sportive decât ele. Ei bine, videoclipul de mai jos s-ar putea să te facă să-ţi schimbă părerea

SUV versus supercar: care câştigă? VIDEO SUV versus supercar: care câştigă? VIDEO

Când spui Ferrari, te gândeşti la viteză. Multă viteză. Dar când spui BMW X6, s-ar putea să te gândeşti la altceva - de exemplu, la ce ar ieşi dacă s-ar împerechea un struţ cu o cămilă. Dar totuşi, videoclipul de mai jos ne demonstrează că o maşină atât de controversată poate să se lupte cot la cot cu un model de seamă al producătorului italian reprezentat de un căluţ cabrat.

În colţul din dreapta stă un BMW X6M din prima generaţie care dezvoltă 650 CP şi are tracţiune integrală. În colţul din stânga avem un Ferrari 458 Spider care trimite 630 CP către roţile din spate. Tu ce zici: care o să câştige cursa?

VIDEO:

Dacă nu ai reuşit să-ţi dai seama care a ajuns primul la final, îţi spunem noi: a fost Ferrari-ul

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.