Suzuki disponibilizează 20% din oamenii la fabrica din Ungaria

Criza economică mondială nu iartă pe nimeni, Suzuki fiind ultimul producător ce anunţă o serie de disponibilizări şi o reajustare a targetului de vânzări.

Suzuki disponibilizează 20% din oamenii la fabrica din Ungaria Suzuki disponibilizează 20% din oamenii la fabrica din Ungaria

Japonezii vor să reducă personalul de la fabrica din Ungaria cu peste 20%, ca urmare a dificultăţilor economice actuale. Suzuki este unul dintre cei mai mari exportatori din Ungaria şi spera ca anul acesta să aibă o producţie de 300.000 de exempalre, însă planurile au fost revizuite pentru 282.000 de unităţi.

Mai rău, pentru anul viitor, oficialii se aşteaptă la o producţie de doar 210.000 de maşini. Astfel, din decembrie, din cei 5500 de angajaţi, aproape 1200 vor fi nevoiţi să-şi caute un nou loc de muncă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.