Suzuki Fest 2008 - relaxare... în noroi

Ziua de vineri a fost plină. Plină de trasee noroiase, unde offroaderele Suzuki se simt foarte bine, chiar dacă, la finalul zilei, nici o spălătorie nu ar fi primit cele aproape 30 de maşini. Galeria de imagini vorbeşte de la sine.

Suzuki Fest 2008 - relaxare... în noroi Suzuki Fest 2008 - relaxare... în noroi

Suzuki face offroad serios!Teoretic, traseul zilei de vineri a fost denumit "plimbare de relaxare". Dar organizatorii Suzuki Fest 2008 au avut grijă să îl pigmenteze cu diverse porţiuni, al căror punct comun a fost... nămolul. Practic, la finalul zilei am fi putut foarte bine face un clasament pentru cea mai de nerecunoscut maşină...

Pentru că a fost o zi obositoare, lăsăm imaginile să vă povestească pe scurt cam despre ce a fost vorba într-o escapadă cu multe momente tensionate şi spectaculoase, unde troliile s-au folosit destul de mult, iar câteva maşini au suferit leziuni mecanice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.