Suzuki Fest 2008 - trialuri cu adrenalină

Ziua de sâmbătă a fost foarte lungă şi plină de faze spectaculoase, oferite, bineînţeles, de cei mai duri 4x4 Suzuki, modelele preparate Suzuki Samurai. Care au trecut prin două trialuri de extrem! Urmăriţi imaginile video.

Pentru că imaginile vorbesc mult mai mult decât cuvintele, vă lăsăm să vă faceţi o idee despre ce s-a întâmplat în ziua de sâmbătă la Suzuki Fest 2008 vizionând imaginile din galeria multimedia.

Punctul central al celui de-al doilea traseu de trial extrem a fost "balansoarul" din groapa cu noroi, unde, totuşi, nu am băgat maşina din dotare, Suzuki Grand VItara...

VEZI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE SUZUKI FEST 2008!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.