Suzuki Grand Vitara

Oficialii Suzuki au anunţat, marţi, ca modelele Grand Vitara şi SX-4 vor fi construite la noua fabrică a japonezilor, din St. Petersburg.

Suzuki Grand Vitara Suzuki Grand Vitara
Noua fabrica Suzuki din St. Petersburg va scoate din visteria japonezilor aproximativ 120 de milioane de dolari, iar lucrările se preconizează a se finaliza undeva pe la mijlocul anului 2009. Decizia celor de la Suzuki de a construi o fabrică în Rusia vine pe fondul creşterii cererilor de maşini noi de pe piaţa rusească de automobile. Viitoarea fabrică Suzuki vine să completeze lista uzinelor marilor constructori din St. Petersburg din care amintim Ford sau GM.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.