Suzuki România revine în Campionatul Naţional de Offroad

Autor: Oraan Mărculescu 22 mai 2014 Știri auto
Suzuki România revine în Campionatul Naţional de Offroad

Participarea lui Alin Radu la concursul harghitean cu Jimny reprezintă revenirea oficială a celei mai implicate mărci auto în Campionatul Naţional de Offroad. De-a lungul anilor, Suzuki a fost unul dintre cei mai activi participanţi, atât ca număr al maşinilor implicate, cât şi prin varietatea evenimentelor sponsorizate de Suzuki România.

Suzuki Challenge, Suzuki Fest şi participarea cu succes în Campionatul Naţional de Offroad au fost, de fiecare dată, prilejuri de organizare excelentă şi de distracţie combinată cu adrenalina trecerilor peste bolovani, râuri, mlaştini sau şleauri alunecoase. Poate niciunde sloganul Suzuki „way of life” nu se potriveşte mai bine performanţelor maşinii decât în traseele off road.

Mă bucur enorm să revin în CN de Off Road alături de Jimny” spune Alin Radu, „încă mă mai uimeşte capacitatea acestei maşini cu un concept tehnic dedicat , până la urmă, şoselei şi folosirii zilnice de a face faţă unor trasee off road de mare dificultate. Cred că bătălia adevăraţilor producători de 4×4 aici se dă, la categoria Standard, pentru că aici se vede cu adevărat cât de bine pregătită vin din fabrică maşinile cu pretenţii de autoturism dedicat terenului accidentat”. 

Jimny, modelul care anul acesta împlineşte 45 de ani de la lansare, trasmite în continuare adevăratele senzaţii de adrenalină pe care amatorii de off road pur le vor cauta întotdeauna. În 2011, echipajele Alin Radu-Atilla Pal şi Levente Gereb-Csongor Verestoi, ambele cu Suzuki Jimny, au ocupat locurile 1 şi, respectiv, 3 în Campionatul Naţional de Off Road, categoria Standard.

Suzuki România joacă un rol de consultant avizat în fenomenul off road. Chiar prin reţeaua de dealeri autorizaţi, posesorii de modele Suzuki 4×4 din România pot obţine consilierea necesară. Este o pasiune împărtăşită de marcă şi de clienţii săi, astfel încât bucuria de a conduce poate lua repede amploarea unui hobby pe viaţă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide