Suzuki România revine în Campionatul Naţional de Offroad

Cuplul Suzuki Jimny – Alin Radu, campion naţional în 2011 al categoriei Standard, revine în Campionatul Naţional de Offroad, odată cu etapa a doua a competiţiei, Harghita Offroad Trophy, între 22-25 mai. Suzuki România vine la Harghita în dubla calitate de participant şi sponsor al evenimentului.

Suzuki România revine în Campionatul Naţional de Offroad Suzuki România revine în Campionatul Naţional de Offroad

Participarea lui Alin Radu la concursul harghitean cu Jimny reprezintă revenirea oficială a celei mai implicate mărci auto în Campionatul Naţional de Offroad. De-a lungul anilor, Suzuki a fost unul dintre cei mai activi participanţi, atât ca număr al maşinilor implicate, cât şi prin varietatea evenimentelor sponsorizate de Suzuki România.

Suzuki Challenge, Suzuki Fest şi participarea cu succes în Campionatul Naţional de Offroad au fost, de fiecare dată, prilejuri de organizare excelentă şi de distracţie combinată cu adrenalina trecerilor peste bolovani, râuri, mlaştini sau şleauri alunecoase. Poate niciunde sloganul Suzuki „way of life” nu se potriveşte mai bine performanţelor maşinii decât în traseele off road.

Mă bucur enorm să revin în CN de Off Road alături de Jimny” spune Alin Radu, „încă mă mai uimeşte capacitatea acestei maşini cu un concept tehnic dedicat , până la urmă, şoselei şi folosirii zilnice de a face faţă unor trasee off road de mare dificultate. Cred că bătălia adevăraţilor producători de 4x4 aici se dă, la categoria Standard, pentru că aici se vede cu adevărat cât de bine pregătită vin din fabrică maşinile cu pretenţii de autoturism dedicat terenului accidentat”. 

Jimny, modelul care anul acesta împlineşte 45 de ani de la lansare, trasmite în continuare adevăratele senzaţii de adrenalină pe care amatorii de off road pur le vor cauta întotdeauna. În 2011, echipajele Alin Radu-Atilla Pal şi Levente Gereb-Csongor Verestoi, ambele cu Suzuki Jimny, au ocupat locurile 1 şi, respectiv, 3 în Campionatul Naţional de Off Road, categoria Standard.

Suzuki România joacă un rol de consultant avizat în fenomenul off road. Chiar prin reţeaua de dealeri autorizaţi, posesorii de modele Suzuki 4x4 din România pot obţine consilierea necesară. Este o pasiune împărtăşită de marcă şi de clienţii săi, astfel încât bucuria de a conduce poate lua repede amploarea unui hobby pe viaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.