Suzuki şi-a deschis o reprezenanţă în România

Suzuki a deschis o reprezentanţă oficială în România pentru a coordona activitatea reţelei de dealeri din ţara a noastră. Pentru a marca momentul, compania va lansa noua generaţie Suzuki Spalsh în luna mai.

Suzuki şi-a deschis o reprezenanţă în România Suzuki şi-a deschis o reprezenanţă în România
Biroul va coordona atât activitatea comercială a dealerilor de automobile cât şi partea de desfacere moto. Obiectivele noi entităţi sunt de a dezvolta reţeaua de dealeri şi punctele de service din România. Pentru acest an, reprezentanţa şi-a propus ca numărul de dealeri auto să ajungă la zece sau 11, faţă de trei în prezent. De asemenea, biroul vrea ca pe partea moto să dezvolte o reţea formată 11 dealeri, în acest an.

Prima acţiune Suzuki România va fi lansarea modelului Splash la începutul lunii mai. Modelul este o citadină cu valenţe de monovolum şi va avea un preţ de pornire 7.800 de euro cu tot cu TVA. Modelul va fi disponibil în trei motorizări, două pe benzină - de 1 şi 1,2 litri - şi una diesel.

Ţinta de vânzări pentru automobile în primul an în care reprezentanţa funcţionează în România este de 3.000 de unităţi pentru automobile şi de 700 de unităţi pentru motociclete.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.