Suzuki SIXteen

Segmentul scuterelor cu roţi mari este unul dintre cele mai bine dezvoltate, dar deloc exploatate de către Suzuki. Asta până acum, deoarece casa niponă a prezentat de curând SIXteen, primul lor scuter cu roţi de 16 ţoli.

Suzuki SIXteen Suzuki SIXteen
Cu două versiuni de motorizare, 125 cmc şi 150 cmc, preluate de la Burgman, SIXteen atacă liderul pieţei italiene Honda SH, modelul omolog de la Honda.

Comecializarea acestui model va începe din noiembrie în Italia şi nu ne-ar surprinde să îl regăsim şi în oferta importatorului român chiar din acest an. Vor fi disponibile numeroase accesorii special create pentru SIXteen, pe gustul adolescenţilor cărora li se adresează.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.