Suzuki Splash GT

Suzuki vine în întâmpinarea clienţilor cu un kit estetic sportiv dedicat modelului Splash.

Suzuki Splash GT Suzuki Splash GT

Suzuki Splash GTDisponibil momentan doar pentru piaţa din Olanda, pachetul GT destinat micuţei maşini de oraş constă din două piese ce sunt montate pe spoilerele faţă şi spate, praguri, protecţii laterale, un difuzor spate fals, un panou deasupra numărului de înmatriculare, toate din plastic mat plus un eleron montat pe plafon.

Pachetul de bază costă 1199 de euro, însă pe lângă acesta, Suzuki mai oferă şi un set de jante de 16 inch încălţate cu gume Yokohama 195/50 R16, toate acestea la un preţ de aproape 1000 de euro. Aşadar, puţin peste 2000 de euro pentru un tuning de casă. Doar pentru fani.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.