Suzuki Swift Sport by HSK

HSK a pregătit pentru micul bolid de 125 CP un body kit compus din numeroase piese realizate din fibră de carbon.

Suzuki Swift Sport by HSK Suzuki Swift Sport by HSK
Suzuki Swift SportUltima generație Swift este una reușită pentru Suzuki, cu un design care a atras multe lume, chiar dacă pentru unii a reprezentat o copie mai ieftină a celebrului MINI. Însă această asemănare la un preț mai mult decât decent a atras numeroși clienți. Versiunea aleasă de cei de la HSK pentru transplantul de "organe cenușii" este Swiftul Sport, dotat cu motorul aspirat de 1,6 litri de 125 CP.

Kitul estetic cuprinde o capotă nou, oglinzi exterioare, ornamente spoilere și un eleron, toate din fibră de carbon. Exteriorul este completat de un set de jante de 18 inch pe care sunt montate cauciucuri Yokohama de 215/35. Pentru doritorii de mai mult, HSK le pune la dispoziție și posibilitea upgradeurilor la suspensie, frâne și tren de rulare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.