Suzuki SX4 câştigat în viteză

Cine ar fi crezut că ai putea obţine un crossover 4x4 la preţul unui simplu loz în valoare de 3 lei.

Suzuki SX4 câştigat în viteză Suzuki SX4 câştigat în viteză

Acum 5 luni de zile, Suzuki România a încheiat un al doilea contract de parteneriat cu Loteria Română, parteneriat care a pus la dispoziţia publicului general premii cu valori cuprinse între 3 lei şi 30.000 lei.

Lozurile necâştigătoare au intrat într-o tombolă separată, care a avut drept premiu cel mare un autoturism Suzuki SX4 oferit de către Suzuki România. Marea extragere a avut loc în data de 4 martie, iar fericitul câştigător a fost dl. Granzulia Nicolae.

Practic, câştigătorul a fost nevoit să tragă un loz necâştigător pentru a avea o şansă la premiul cel mare. Este un sistem foarte interesant, care te face să vrei să-ţi încerci norocul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.