Suzuki SX4 Sedan

Suzuki intră pe piata sedanurilor de clasă mică printr-o mişcare neaşteptată, renunţând la Swift pentru a-şi baza noul model în 3 volume pe micul SUV SX4.

Suzuki SX4 Sedan Suzuki SX4 Sedan

Constructorul japonez a lansat la Salonul Auto de la Geneva nu mai puţin de trei versiuni ale noului model Sedan. Pe lângă varianta de bază, în standul Suzuki au mai putut fi admirate două propuneri sportive. Sport Concept are un motor de 2,0 litri şi jante de 17 inch, iar WRC prefigurează viitorul model ce va particpa în campionatul modinal de raliuri. Partea frontală este asemănătoare cu cea a SUV-ului, însă adaugarea unui portbagaj pe o caroserie de 4x4 nu a fost o idee foarte bună, aspectul general fiind unul de o maşină uşor cocoşată.

Revenind la versiunea de bază, aceasta este dotată cu un motor de 1,6 litri şi 107 CP şi, din păcate, pentru că ar fi fost un atu, nu va beneficia de transmisia integrală existentă pe modelul din care este derivată. De asemenea, nu este prevăzut nici un motor diesel, însă pe viitor se prefigurează montarea propulsorului de 2,0 litri pe benzină, având în vedere intenţia Suzuki de a introduce noul model pe piaţa americană. În România, noul SX4 Sedan va avea concurenţi vechi în branşă, dintre care amintim doar de Chevrolet Aveo şi Clio Symbol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.