Suzuki Vitara primeşte un facelift şi motoare noi pe benzină - FOTO-VIDEO

Actualizările de la interior ...

Suzuki Vitara primeşte un facelift şi motoare noi pe benzină - FOTO-VIDEO Suzuki Vitara primeşte un facelift şi motoare noi pe benzină - FOTO-VIDEO

Suzuki Vitara 2019 a primit un facelift subtil, noi motoare şi noi tehnologii de siguranţă în dotarea standard. Din punct de vedere al designului, modificările se observă la grilă, bara de protecţie faţă şi la farurile care au acum o nouă semnătură luminoasă. De asemenea, sunt disponibile şi noi modele de jante din aliaj şi noi culori pentru exterior. 

Actualizările de la interior sunt chiar mai greu de observat. Panoul de instrumente a fost uşor reproiectat şi încorporează acum un display TFT color, iar cei de la Suzuki susţin că partea superioară a tabloului de bord este realizată dintr-un plastic mai moale, de calitate superioară.

Sub capotă îşi vor face loc două motoare pe benzină: unul de 1.0 litri cu trei cilindri şi unul de 1.4 litri Boosterjet, înlocuind unitatea de 1.6 litri. Motorul de 1.0 litri produce 112 de CP, iar cel de 1.4 litri - 140 CP.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.