T-Cross, cel mai mic SUV Volkswagen, va fi expus în Plaza România la doar o luna după lansarea mondială

T-Cross, cel mai mic SUV Volkswagen, va fi expus în Plaza România la doar o luna după lansarea mondială

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Noul T-Cross, primul SUV de dimensiuni reduse din portofoliul Volkswagen, a fost arătat oficial la sfârşitul lunii octombrie. Începând cu luna decembrie 2018 modelul va fi expus în mall-ul Plaza România, în Concept Store.

Lansarea oficială a modelului T-Cross pe piaţa din România va avea loc în luna aprilie 2019.

T-Cross completează portofoliul Volkswagen la categoria SUV, alăturându-se modelelor deja consacrate Tiguan, T-Roc sau Touareg. În 2020 la această listă se va adăuga primul SUV Volkswagen 100% electric, respectiv ID. CROZZ.

Începând cu data de 5 decembrie Volkswagen va iniţia vânzarea exclusiv online pentru 100 de unităţi T-Cross First Edition. Acest model ediţie specială va fi disponibil doar online, într-o singură configuratie. 

T-Cross este primul SUV de talie mică al mărcii, fiind mai scurt decât T-Roc şi mai compact decât Tiguan. Modelul crossover urban redefineşte standardele în cadrul clasei sale, devenind însoţitorul ideal în cotidian, dar şi mai departe. T-Cross este construit pe baza platformei modulare transversale (MQB – germ. Modulare Querbaukasten), care permite ca puntea frontală să fie poziţionată foarte în faţă.

La o lungime totală de 4,11 metri, ampatamentul de 2,56 metri este relativ mare, ceea ce creează condiţiile necesare unui interior generos, cu suficient spaţiu pentru cinci persoane.

Noul T-Cross este dotat în echiparea standard cu numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer, care până în prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare.

 Comentarii
Inchide