T-Cross, cel mai mic SUV Volkswagen, va fi expus în Plaza România la doar o luna după lansarea mondială

Începând cu data de 5 decembrie Volkswagen va iniţia vânzarea exclusiv online pentru 100 de unităţi T-Cross First Edition.

T-Cross, cel mai mic SUV Volkswagen, va fi expus în Plaza România la doar o luna după lansarea mondială T-Cross, cel mai mic SUV Volkswagen, va fi expus în Plaza România la doar o luna după lansarea mondială

Noul T-Cross, primul SUV de dimensiuni reduse din portofoliul Volkswagen, a fost arătat oficial la sfârşitul lunii octombrie. Începând cu luna decembrie 2018 modelul va fi expus în mall-ul Plaza România, în Concept Store.

Lansarea oficială a modelului T-Cross pe piaţa din România va avea loc în luna aprilie 2019.

T-Cross completează portofoliul Volkswagen la categoria SUV, alăturându-se modelelor deja consacrate Tiguan, T-Roc sau Touareg. În 2020 la această listă se va adăuga primul SUV Volkswagen 100% electric, respectiv ID. CROZZ.

Începând cu data de 5 decembrie Volkswagen va iniţia vânzarea exclusiv online pentru 100 de unităţi T-Cross First Edition. Acest model ediţie specială va fi disponibil doar online, într-o singură configuratie. 

T-Cross este primul SUV de talie mică al mărcii, fiind mai scurt decât T-Roc şi mai compact decât Tiguan. Modelul crossover urban redefineşte standardele în cadrul clasei sale, devenind însoţitorul ideal în cotidian, dar şi mai departe. T-Cross este construit pe baza platformei modulare transversale (MQB - germ. Modulare Querbaukasten), care permite ca puntea frontală să fie poziţionată foarte în faţă.

La o lungime totală de 4,11 metri, ampatamentul de 2,56 metri este relativ mare, ceea ce creează condiţiile necesare unui interior generos, cu suficient spaţiu pentru cinci persoane.

Noul T-Cross este dotat în echiparea standard cu numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer, care până în prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.