Tableta multimedia R-Link, valabilă şi pentru Renault Fluence facelift, Megane şi Latitude

Din această vară, fanii gadgeturilor şi ai maşinilor Renault se vor bucura să audă că producătorul francez va extinde disponibilitatea sistemului R-Link şi pe alte modele, lucru valabil şi pentru maşinile vândute în România.

Tableta multimedia R-Link, valabilă şi pentru Renault Fluence facelift, Megane şi Latitude Tableta multimedia R-Link, valabilă şi pentru Renault Fluence facelift, Megane şi Latitude

Sistemul multimedia Renault R-Link oferă mai multe facilităţi, de la sistem de navigaţie şi telefonie cu Bluetooth până la conectivitate pentru dispozitive mobile şi acces la R-Link Store, care conţine peste 50 de aplicaţii utile.

După ce R-Link a devenit disponibil pe noile Renault Clio, Zoe şi Captur, iată că producătorul francez îl propune şi pe gamele Megane şi Latitude. În cazul ultimului model este chiar dotare de serie, dar cei interesaţi trebuie să aştepte până în toamnă.

În ce priveşte Renault Megane, sistemul R-Link este standard doar pe varianta sportivă Megane RS, pe restul modelelor fiind opţional - în Franţa, această opţiune îi costă pe clienţi 200 de euro.

Sistemul R-Link este de acum disponibil şi pe Renault Fluence facelift, ca parte a unui pachet incluzând navigaţie TomTom şi ecran tactil de 7 inci, plasat în partea superioară a consolei centrale, pentru un preţ de 690 euro (la fel ca pentru Megane).

Alte modele pentru care va mai fi disponibil în curând sistemul R-Link sunt Renault Laguna, gama Renault Scenic (cu variantele Grand Scenic şi Xmod), dar şi utilitara Renault Kangoo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.