Tachyon Speed - Bestia electrică de 1.250 CP, baga frica în hypercar-urile cu motoare termice VIDEO

Alături de planurile sale de extindere a infrastructurii ...

Alături de planurile sale de extindere a infrastructurii pentru vehiculele electrice, E.ON a prezentat săptămâna trecută şi câteva proiecte interesante în ceea ce priveşte vehiculele electrice. Tachyon Speed este unul dintre ele: un hypercar electric cu 1.250 cai putere. 

Maşina este construită un start-up din California numit „Rice Advanced Engineering Systems and Research" (RAESR).

Compania intenţionează să ofere servicii de proiectare şi inginerie pentru motoare electrice şi baterii, iar pentru a-şi expune talentul a construit Tachyon Speed.

Rezultatul este cu siguranţă ceva ce nu am văzut niciodată la o maşină electrică.

Acesta este alimentată de 6 motoare electrice care livrează 1.250 CP şi poate atinge o viteză maximă de peste 240 km / h. Cu o singură încărcare ea poate parcurge 240 de km. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.