Takata caută 245 de oameni pentru fabricile de volane şi centuri de siguranţă din Arad

Compania japoneză Takata Corporation, specializată în producţia de componente auto ...

Takata caută 245 de oameni pentru fabricile de volane şi centuri de siguranţă din Arad Takata caută 245 de oameni pentru fabricile de volane şi centuri de siguranţă din Arad

Compania japoneză Takata Corporation, specializată în producţia de componente auto, a fost preluată la finalul anului trecut de americanii de la Key Safety Systems.

Producătorul de componente auto Takata România, controlat de americanii de la Key Safety Systems (KSS), recrutează în prezent 245 de oameni pentru fabricile de volane şi centuri de siguranţă din Arad, potrivit informaţiilor existente pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Continuarea pe ZFCorporate
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.