Takata caută 650 de oameni pentru fabricile din România

Autor: Visan Marian 30 mai 2018 Știri auto
Takata caută 650 de oameni pentru fabricile din România

La finalul lui 2017, compania japoneză Takata Corporation, specializată în producţia de componente auto, a fost preluată de americanii de la Key Safety Systems, lider în sisteme de siguranţă, valoarea tranzacţiei fiind de 1,58 mld. dolari.

Fabricile Takata din Sibiu şi Arad, un business total de peste 3 mld. lei, preluate la finalul anului trecut de americanii de la Key Safety Systems (KSS) într-o tranzacţie la nivel global, recrutează în prezent 650 de oameni, conform calculelor ZF făcute pe baza informaţiilor existente pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad şi Sibiu. Pe piaţa locală funcţionează trei fabrici Takata, o fabrică de perne pentru airbaguri la Sibiu şi încă două unităţi la Arad, una producătoare de volane şi una de centuri de siguranţă. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide