Tânăr de 25 de ani la volanul unui Porsche, surprins de radar cu 212 km/h pe DN 2

A primit amenzi de peste 2.000 de lei pentru faptele sale!

Tânăr de 25 de ani la volanul unui Porsche, surprins de radar cu 212 km/h pe DN 2 Tânăr de 25 de ani la volanul unui Porsche, surprins de radar cu 212 km/h pe DN 2

Un şofer a fost prins de poliţiştii rutieri conducând cu 212 km/h pe un tronson de drum unde limita maximă era de 100 de km/h. 

Tânărul de 25 de ani conducea un autoturism Porsche din direcţia Buzău către Bucureşti, când, în afara localităţii buzoiene Mihăileşti, pe DN 2 (E 85) a fost prins de radar cu viteza de 212 km/h.  

Şoferul a fost amendat cu 1.305 lei, la care s-a adăugat o altă amendă de 870 de lei pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere. Pe lângă acestea permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile, scrie News.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.