Tânăr teribilist la volanul unui Bentley

Adevărat pericol public acest tânăr care a gonti incredibil cu 300 km/h pe o şosea publică din România şi a avut şi proasta inspiraţie să îşi filmeze actul de vitejie şi să îl posteze pe internet. Să sperăm că organele abilitate se sesizeză...

...şi teribilistul tânăr se va deplasa în Bentley, doar condus de şofer. Totuşi acest tânăr se poate lăuda că a stabilit un record pentru străzile din România şi a depăşit viteza legală cu aproape 200 km/h.  Mai mult decât atât, tânărul pare hotărât să nu respecte nici un fel de regulă de circulaţie şi depăşeşte pe stânga, pe dreapta, pe linie continuă şi îşi arată şi faţa la sfîrşitul filmării.

Mai multe despre această ştire vedeţi pe ProTV.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.