Tank Chair, sau cum arată (şi se mişcă) vehiculul de vis pentru traficul urban. VIDEO

Tank Chair nu e chiar o invenţie nouă, dar este pentru prima dată când vedem un copil conducându-l, aşa că putem spune deja că a venit timpul ca acest vehicul să intre, totuşi, în producţia de serie. De ce? Pentru că este minunat!

Tank Chair, sau cum arată (şi se mişcă) vehiculul de vis pentru traficul urban. VIDEO Tank Chair, sau cum arată (şi se mişcă) vehiculul de vis pentru traficul urban. VIDEO

Mai ţineţi minte Wall-E? Ei bine, trebuie să ştiţi că roboţelul din film este inspirat după un vehicul care chiar există în realitate, iar creatorii filmului chiar au filmat inventatorul conducându-şi scaunul-tanc, cu o cutie de carton in cap, pentru a putea recrea apoi scenele într-un mod cât mai realist pe computer. 

Tank Chair a fost conceput iniţial de Brad Solden, un veteran american, pentru a-şi ajuta soţia paralizată să se poată deplasa. Totuşi, pentru că vehiculul este capabil să treacă peste tot felul de terenuri dificile, americanul a primit sute de comenzi până acum, iar interesul crescând pentru invenţia sa ar putea duce la o producţie în serie. Cu un preţ de pornire de 19.500 de dolari, parcă am vrea şi noi unul, ar fi numai bun pentru deplasările printr-un oraş plin de gropi şi denivelări. Sau pentru a merge la pescuit... :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.