Târgul ANAF pentru decembrie. Agenţia vinde maşini pentru toate buzunarele: de la Cielo, la Porsche şi Mercedes C-Class

Ca în fiecare lună, ANAF-ul din Bucureşti ...

Târgul ANAF pentru decembrie. Agenţia vinde maşini pentru toate buzunarele: de la Cielo, la Porsche şi Mercedes C-Class Târgul ANAF pentru decembrie. Agenţia vinde maşini pentru toate buzunarele: de la Cielo, la Porsche şi Mercedes C-Class

Ca în fiecare lună, ANAF-ul din Bucureşti scoate la licitaţie maşinile unor firme cu probleme financiare. Pentru decembrie ofertele pornesc de la 1375 de lei pentru un Daewoo Cielo.

Cei interesati de maşinile nemţeşti pot licita pentru achiziţionarea unui VOLKSWAGEN Beetle, an fabricatie 2006 lei pentru 10.000 de EURO, un Porsche Cayenne şi câteva maşini Mercedes-Benz. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.