Tăriceanu grabeşte investigaţia la Automobile Craiova

Tăricean a solicitat comisarului european pentru Concurenţă, Neelie Kroes, în discuţii telefonice, ca procedurile aferente investigaţiei la Automobile Craiova să fie încheiate cât mai repede la nivelul Comisiei Europene.

Tăriceanu grabeşte investigaţia la Automobile Craiova Tăriceanu grabeşte investigaţia la Automobile Craiova
Comisia Europeană a lansat, în urmă cu o săptămână, o investigaţie privind posibilele ajutoare de stat în cadrul tranzacţiei şi a cerut României să suspende orice subvenţii ilegale până la finalizarea investigaţiei.

"Am avut discuţii telefonice cu comisarul european pentru Concurenţă şi am solicitat ca, la nivelul Comisiei Europene, procedurile să se îndeplinească în termene cât mai scurte", a spus Tăriceanu. El a arătat că investigaţia iniţiată de Comisia Europeană reprezintă o procedură normală în relaţia cu un stat membru al UE şi va pleca personal la Bruxelles, dacă va fi cazul, pentru a pleda în favoarea privatizării Automobile Craiova.

Contractul de privatizare a Automobile Craiova cu grupul american Ford a fost semnat în luna septembrie, iar finalizarea tranzacţiei este prevăzută pentru 30 ianuarie 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.