Tariful mediu pe RCA a crescut după falimentul Astra Asigurări

Cum se resimte falimentul unui mare asigurator în piaţă

Tariful mediu pe RCA a crescut după falimentul Astra Asigurări Tariful mediu pe RCA a crescut după falimentul Astra Asigurări

Prima medie pentru poliţele de răspundere civilă auto a crescut cu peste 15% după dispariţia din piaţă a companiei Astra Asigurări, unul dintre principalii asigurători RCA, fapt care ar însemna practic o majorare a subscrierilor pe acest segment cu circa 260 mil. lei, până la finalul anului. Companiile de asigurări au vândut poliţe auto obligatorii în valoare de1,7 mld. lei în prima jumătate a acestui an, iar în condiţiile majorării tarifului mediu ar putea închide anul cu afaceri de peste 3 mld. lei din RCA.

Brokerii de asigurări spun că au semnalat o creştere semnificativă a tarifelor pe segmentul transportatorilor, unde o poliţă a ajuns în prezent să fie de două-trei ori mai scumpă.

Citeşte mai departe pe zf.ro

 

Noua maşină a Patriarhului Daniel - GALERIE FOTO

VIDEO. Burnout cu un Ducati 916 pe un iPhone 6S. Ce se întâmplă cu telefonul e uimitor

GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu mai puţin de 3000 de euro

VIDEO Fiat atacă un nou segment, condus de japonezi şi americani - FOTO

GALERIE FOTO - Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

Ce maşini îţi poţi cumpăra în România cu 4.000 de euro

Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Poză de grup cu noile maşini ale Poliţiei - FOTO

GALERIE FOTO Poliţia din Germania are maşini noi. Şi ce maşini...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.