Tata închide o fabrică în Anglia

Tata va închide în următorii ani o fabrică Jaguar sau Land Rover din Marea Britanie.

Tata închide o fabrică în Anglia Tata închide o fabrică în Anglia

În 2008 Tata a plătit 2,3 miliarde de dolari pentru Jaguar şi Land Rover, dar afacerea se pare că încă aduce pierderi, cu atât mai mult cu cât vânzările de maşini au scăzut drastic în această perioadă de criză. De aceea indienii se gândesc să închidă o fabrică din Anglia. Au de ales între uzina Jaguar, unde lucrează 2000 de oameni şi fabrica Land Rover ce ar duce la pierderea a 5000 de locuri de muncă.

Anunţul oficial cu privire la alegerea făcută va avea loc în luna iulie a anului viitor. Cu toate acestea, viitorul nu e foarte sumbru pentru mărcile britanice. O altă fabrică, din Halewood se va extinde până în 2011 pentru a face faţă producţiei unei game extinse de venierea unui nou membru, o versiune de serie a conceptului Land Rover LRX.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.