Tata Nano - Furnizori foarte ieftini

V-ati întrebat vreodată cum reuşeşte Tata să scoată un automobil la doar 2500 de dolari? Va spunem imediat.

Tata Nano - Furnizori foarte ieftini Tata Nano - Furnizori foarte ieftini
Micuţul model indian a stârnit numeroase păreri cu ocazia lansării sale, multe persoane întrebându-se cum de este posibil să coste doar atât. Ei bine, se pare ca producătorul a ştiut cum să-şi impună punctul de vedere. Aşa cum este şi în cazul airbagului la Tata Nano.

Acesta costă în mod normal la o maşină 150 de dolari. Două airbaguri ar fi ridicat preţul total la 300, ceea ce reprezintă mai bine de 10% din costul maşinii. Inadmisibil. De aceea Tata a cerut furnizorului său Autoliv, sa-i producă un airbag de 10 dolari. Da, aţi citi bine. Nu 100, ci 10 dolari. Suntem foarte interesaţi de rezultatele acestei comenzi, care în caz de reuşită, ar putea duce la scăderea tutoror airbagurilor de pe piaţa, şi implicit, la ieftinirea automobilelor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.