Tata Nano - Începerea producţiei

Indienii s-au pus pe treabă şi au început producţia modelului de 2500 de dolari. În stilul caracteristic, evident.

Tata Nano - Începerea producţiei Tata Nano - Începerea producţiei

Gata caroseriaVă mai amintiţi reclama la Peugeot  206 când un indian lua la ciocan un model din hexagon mai vechi? Ei bine, rezultatul din reclamă se aseamănă foarte mult cu primele poze ale caroseriei noului Tata Nano. Şi aici mă refer la netezimea tablei, evident. Cel mai ieftin model din lume este programat să apară în showroomuri la jumătatea lui septembrie.

Deşi producţia abia a început de curând, Ratan Tata nu vrea să-şi încalce promisiunea făcută cu privire la preţ şi la data lansării, astfel încăt lucrurile merg în ritm accelerat la fabrica din Singur, pentru ca dealerii din apropierea ei să primească primele modele încă din prima săptămână a lunii vitoare. Există discuţii deja pentru realizarea unui motor diesel common-rail de 800 de cc şi a unui propulsor pe aer comprimat.

Dar până atunci, vom vedea oare modelul şi în Europa? Momentan nu se ştie nimic sigur.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.