Tata Nano – Începerea producţiei

Autor: Silviu Draganescu 07 aug. 2008 Știri auto

Gata caroseriaVă mai amintiţi reclama la Peugeot  206 când un indian lua la ciocan un model din hexagon mai vechi? Ei bine, rezultatul din reclamă se aseamănă foarte mult cu primele poze ale caroseriei noului Tata Nano. Şi aici mă refer la netezimea tablei, evident. Cel mai ieftin model din lume este programat să apară în showroomuri la jumătatea lui septembrie.

Deşi producţia abia a început de curând, Ratan Tata nu vrea să-şi încalce promisiunea făcută cu privire la preţ şi la data lansării, astfel încăt lucrurile merg în ritm accelerat la fabrica din Singur, pentru ca dealerii din apropierea ei să primească primele modele încă din prima săptămână a lunii vitoare. Există discuţii deja pentru realizarea unui motor diesel common-rail de 800 de cc şi a unui propulsor pe aer comprimat.

Dar până atunci, vom vedea oare modelul şi în Europa? Momentan nu se ştie nimic sigur.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide