Tata plănuieşte cel mai ieftin hibrid

Tata, constructorul celui mai ieftin automobil din lume, merge după tendinţe şi plănuieşte pentru viitor cel mai ieftin automobil hibrid.

Tata plănuieşte cel mai ieftin hibrid Tata plănuieşte cel mai ieftin hibrid

De fapt, legătura dintre cel mai ieftin hibrid şi cel mai ieftin automobil din lume este mai puternică decât am crede, fiind în principiu cam acelaşi automobil. Adică, pe baza automobilului Tata Nano vor să dezvolte cel mai ieftin automobil cu tehnologie hibridă. Rămâne de văzut ce înţeleg indienii prin tehnologii hibride,  umblând zvonul că, de fapt, este vorba doar de o versiune ecologică cu sistem start-stop, cauciucuri cu rezistenţă redusă la înaintare şi alte artificii, fără a schimba însă prea multe la sistemul de propulsie.

De asemenea, se aude că Tata plănuieşte să ofere motorizări pentru toate gusturile, diesel sau electrice, dar mai ales pentru toate buzunarele, numitorul comun fiind preţul mic. Preţul preconizat va fi undeva în jurul a 3.000 de dolari.

Cei de la Tata nu se agită degeabă, pentru că în luna decembrie, vânzările modelului Nano au scăzut, deşi, teoretic, criza ar trebui să avantajeze cea mai ieftină maşină din lume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.