Tata va introduce F-Type în producţia de serie

Ratan Tata, chairmanul grupului TATA are planuri mari pentru marca britanică, plănuind să introducă în în fabricaţie conceptul F-Type prezentat în 2000.

Tata va introduce F-Type în producţia de serie Tata va introduce F-Type în producţia de serie
Anunţul oficial al preluării mărcii britanice este aşteptat în următoarele două săptămâni, oficialii indieni fiind deja în planuri cu un nou model. Ratan Tata doreşte introducerea în serie a conceptului F-Type prezentat la Nort American International Auto Show din anul 2000.

Finanţarea pentru dezvoltarea acestuia este asigurată de grupul Tata, care se va ocupa  de asigurarea unei avalanşs de noutăţi pentru marca britanică: în viitor XJ va primi un mic facelift, urmat de producţia lui F-Type şi XF Coupe, Jaguar având planuri şi pentru un XK în patru uşi şi un crossover ce va apărea foarte curând.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.