Taurus Concept - Transport electric

Iată cea mai nouă propunere de transport urban, Taurus Concept venind cu un mesaj cam ... indecent.

Taurus Concept - Transport electric Taurus Concept - Transport electric

Trebuie prins de coarneCred că este clar de la început că vorbim de un Segway puţin mai stilat, însă chiar şi aşa, ideea are gradul ei de originalitate. Şi aparţine designerului Erik Lanuza, care consideră că un astfel de Taurus Concept, complet electric, poate reprezenta o soluţie pentru traficul tot mai agomerat din oraşe. Cum se conduce? E destuld e simplu.

Când se conduce îşi menţine balansul pe cele două roţi, când te apleci pe o parte virează în acelaşi sens şi frânează atunci când te laşi pe spate. Destul de simplu, nu? Şi care este avatantajul faţă de un Segway? Probabil faptul că stai jos.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.