Taxa auto se va aplica şi maşinilor intrate în ţară înainte de 1 ianuarie 2007

Coaliţia de guvernământ a mandatat Guvernul să taxeze cu plata taxei auto şi maşinile înmatriculate în tară înainte de 1 ianuarie 2007, adică acele maşini care au fost auduse în tară înainte de intrarea în vigoare a taxei de primă înmatriculare.

Taxa auto se va aplica şi maşinilor intrate în ţară înainte de 1 ianuarie 2007 Taxa auto se va aplica şi maşinilor intrate în ţară înainte de 1 ianuarie 2007

Contactat de MEDIAFAX, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a arătat că introducerea taxei auto şi pentru maşinile intrate în ţară înainte de intrarea în vigoare a acesteia a fost discutată şi agreată, luni dimineaţa, de liderii coaliţiei.

"S-a convenit în acelaşi timp să fie respectat principiul nediscriminării prin modificările care urmează să fie introduse de Guvern", a spus Borbely.

La finalul şedinţei de guvern, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat că "ordonanţa sau legea" de modificare a taxei auto va fi adoptată de Executiv în următoarea şedinţă şi că propunerea sa este aplicarea unei taxe auto care să fie percepută la prima vânzare a maşinilor intrate în ţară înainte de 1 ianuarie 2007, data de introducere a taxei de înmatriculare auto, cu o reducere a cuantumului taxei cuprinsă între 20-30%.

Mai multe informaţii pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.