Taxify atacă şi piaţa serviciilor de curierat din Bucureşti. Cât costă să trimiţi un colet prin Taxify

Taxify, platforma de servicii de ride-sharing fondată de estonianul Markus Villig, a lansat în Bucureşti şi servicii de curierat, care le permit utilizatorilor să trimită colete

Taxify atacă şi piaţa serviciilor de curierat din Bucureşti. Cât costă să trimiţi un colet prin Taxify Taxify atacă şi piaţa serviciilor de curierat din Bucureşti. Cât costă să trimiţi un colet prin Taxify

Taxify, platforma de servicii de ride-sharing fondată de estonianul Markus Villig, a lansat în Bucureşti şi servicii de curierat, care le permit utilizatorilor să trimită colete la un preţ care porneşte de la 10 lei, conform unei notificări transmise de companie prin intermediul aplicaţiei mobile.

“Vrei să trimiţi un colet în Bucureşti? Acum o poţi face cu Taxify Delivery”, conform notificării.

Taxify intră în competiţie în principal cu companiile tradiţionale de curierat dar şi cu jucători online precum Glovo, care a intrat în luna mai pe piaţa locală.

Taxify, care are operaţiuni pe plan local în Bucureşti şi Cluj, are în plan să se extindă şi alte oraşe mari din România, a spus anterior pentru ZF Markus Villig. „Ţintim toate oraşele cu mai mult de 100.000 de locuitori din România. Analizăm ce paşi vom face în continuare”, a declarat Villig. Întrebat despre evoluţia operaţiunilor din România, el a răspuns că acestea au crescut „peste aşteptări“ şi că „mii de şoferi” lucrează pentru platformă, fără a spune însă nimic despre veniturile obţinute pe piaţa locală.

Compania Taxify.ro SRL a raportat la Finanţe pentru 2017, anul înfiinţări pe plan local, afaceri de 0,35 mil. lei, pierderi de19.671 lei şi un număr mediu de 4 angajaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.