Taxify introduce tariful care face ca mersul pe jos să pară scump

Taxify a anunţat din nou o reducere de preţ...

Taxify introduce tariful care face ca mersul pe jos să pară scump Taxify introduce tariful care face ca mersul pe jos să pară scump

În urmă cu două luni, Taxify introducea tariful standard de 1,1 lei pe kilometru. La câteva zile după, a instaurat o promoţie de două săptămâni, prin care pasagerii puteau circula cu 0,65 de lei pe kilometru. 

Taxify a anunţat din nou o reducere de preţ de aproximativ 30%.

Astfel, începând de vineri, tariful Taxify pe kilometru va fi de 0,9 lei, minutul va costa 0,15 lei, iar tariful minim va fi de 7,5 lei.

Noua promoţie va fi valabilă până la finalul lunii octombrie, iar de ea beneficiază toţi utilizatorii.

Taxify, o companie lansată în urmă cu patru ani, are peste 2,5 milioane de pasageri în 18 ţări din Europa şi Africa (printre acestea se numără Ungaria, România, statele baltice, Africa de Sud, Nigeria sau Kenya) şi a primit investiţii în valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Sursă: start-up.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.