Taximetriştii au fost prinşi în ofsaid de manevra inteligentă UBER

Timişoara, Cluj şi Braşov sunt şi ele în plan

Taximetriştii au fost prinşi în ofsaid de manevra inteligentă UBER Taximetriştii au fost prinşi în ofsaid de manevra inteligentă UBER

Uber a prins o atenţie negativă în ultimul timp. După interdicţia din Londra, oamenii au făcut o petiţie pentru susţinerea companiei. Nu a fost zi să nu apară câte o ştire de rău despre Uber şi serviciile de taximetrie clasică au câştigat clienţi buni. Procese, acţiuni care le-au întinat imaginea şi clienţi care suspină după serviciile de calitate oferite de către Uber. România e una dintre ţările cu 4 oraşe Uber-izate – Bucureşti, Cluj Braşov şi Timişoara. Pentru a nu întâmpina ostilităţile autorităţilor şi condiţiile sistemului, Uber face un pas inteligent şi vine la Primărie cu o soluţie care i-ar putea ajuta pe toţi şoferii din Bucureşti.   

 

Uber propune Primăriei Capitalei un parteneriat pentru fluidizarea traficului din Bucureşti, prin care va oferi date despre străzile şi intersecţiile aglomerate, despre orele cu trafic intens, pe zone, sau despre semafoarele problematice, a declarat, joi, Mark Boris Andrijanič, reprezentant Uber.

 

„Uber poate să contribuie la fluidizarea traficului oferind date despre cele mai aglomerate străzi şi intersecţii, despre orele cu traficul cel mai intens, pe zone, sau despre semafoarele problematice, aşa cum am făcut în oraşe ca Washington, Boston sau Bogota. Acesta este marele avantaj al tehnologiei. Toate cursele realizate prin intermediul platformei formează o bază de date privind traficul din Bucureşti, iar aceasta poate fi un instrument extrem de util pentru administraţia publică locală în planificarea politicilor publice din zona mobilităţii urbane. Avem datele, avem instrumentele – adresăm Primăriei o invitaţie de lucra împreună”, a declarat Mark Boris Andrijanič, responsabil de politici publice la UBER pentru Europa Centrală şi de Est, în cadrul conferinţei Mobility, organizate de Green Report în parteneriat cu Ministerul Mediului.

UberMOVEMENT este o platformă prin care compania oferă autorităţilor locale şi city plannerilor acces la date anonimizate privind fluxurile de trafic din oraşe.

Mark Boris Andrijanič este avocat şi expert în politici publice din Slovenia. Este membru al echipei de Politici Publice Uber, în cadrul căreia coordonează activitatea din Europa Centrală şi de Est în vederea stabilirii de parteneriate cu guvernele şi oraşele care vizează promovarea transformării digitale şi a soluţiilor de mobilitate inteligentă.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti şi, din 2016 şi la Cluj, Braşov şi Timişoara.

Sursă Mediafax.ro

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.