TDI bi-turbo pentru Volkswagen Passat 2014

Cea mai apreciată berlină de clasă medie va primi, din 2014, o nouă platformă tehnică şi motorizări mai puternice, cu un TDI bi-turbo spectaculos.

TDI bi-turbo pentru Volkswagen Passat 2014 TDI bi-turbo pentru Volkswagen Passat 2014

Viitoarea generaţie de Volkswagen Passat suscită interesul fanilor producătorului din Volfsburg, dar nu numai. După ce am aflat cu toţii că următorul Passat va fi asamblat pe platforma tehnică MQB, de care proaspătul Audi A3 beneficiază deja, noi detalii cu privire la motorizările berlinei ies la iveală.

Noul Passat, ce va fi prezentat cel mai probabil în 2014, va oferi motoare pe benzină de 1.4, 1.8 şi 2,0 litri, cu puteri cuprinse între 130 şi 250 CP. La capitolul diesel, însă, marea surpriză pregătită de germani ar putea fi un TDI bi-turbo, a cărui putere să se cifreze la 170 CP. De asemenea, nu este exclus ca sub capota viitoarei generaţii să fie adaptate şi propulsoare hibride şi chiar electrice.

Autonomia obţinută doar cu motorul electric, estimată în cazul tipurilor de motorizări hibride, ar putea ajunge la 50 km. Mai mult, se pare că vedeta viitoarei game va fi CC-ul, care a renunţat deja la numele Passat, încă de la faceliftul prezentat de curând. Acesta va urca în ierarhie şi va ajunge mai aproape de Phaeton, ceea ce va deschide drumul pentru variante coupe şi cabriolet. Câte din aceste idei vor prinde viaţă, urmează să vedem din 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.