Te-ai întrebat cum ar arăta supercarurile moderne dacă ar fi echipate... entry-level?

Nu e ca şi cum o să vezi aşa ceva în viaţa reală - cu excepţia în care o să se formeze un nou trend super-hipsteresc, evident. Iar asta nu este foarte departe de realitate, nu...?

Te-ai întrebat cum ar arăta supercarurile moderne dacă ar fi echipate... entry-level? Te-ai întrebat cum ar arăta supercarurile moderne dacă ar fi echipate... entry-level?

În universul hypercarurilor, elementele exclusiviste (ţesături din fibră de carbon, piele cu denumire greu de reţinut etc.) formează mai bine de o treime din valoarea maşinii, dacă nu mai mult. Sunt şi excepţii, desigur - Nissan GT-R, Chevrolet Corvette, Dodge Viper - însă şi acestea prezintă echipări top-of-the-line pentru producătorul respectiv. 

OK, deci cum ar fi să vedem un Bugatti Veyron cu jante de tablă? Ei bine, băieţii ingenioşi de la CarThrottle au venit cu un răspuns vizual frumos imaginat. Nu mai rămâne decât să te uiţi peste imaginile de mai jos şi să ne spui cu care dintre acestea nu ţi-ar fi ruşine să ieşi pe stradă, echipate aşa. 

Chevrolet Corvette

Dodge Viper

Nissan GT-R

Porsche 911

BMW i8

Ferrari 458 Italia

McLaren 650 S

Lamborghini Aventador

Pagani Huayra

Bugatti Veyron

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.