Te joci cu BMW-ul clientului? Eşti concediat!

S-a întâmplat în America, unde doi angajaţi ai unui dealer BMW au fost concediaţi după ce s-a descoperit că s-au distrat puţin la volanul unui BMW Seria 1 M nou-nouţ. Înainte ca maşina să fie livrată clientului... Păi e normal?

Povestea e simplă: doi angajaţi ai unui dealer BMW din oraşul american Glendale au luat la o mică tură cu demaraje fulminante un BMW Seria 1 M nou-nouţ, care încă nici nu fusese livrat clientului. Evident, cei doi şi-au filmat experienţa şi au postat-o pe youtube.com.

După care a urmat un val mediatic şi acţiunea în instanţă a proprietarului, ceea ce s-a soldat cu concedierea celor doi angajaţi, după cum ne anunţă bmwblog.com. Motivul principal ţine de nerespectarea regulilor de utilizare a maşinii, care nu trebuie turată excesiv în primii 1.500 de kilometri, având nevoie de o minimă perioadă de rodaj în condiţii reale.

După cum se vede din imagini, cei doi nu au ţinut seama de această foarte importantă notificare. Vi se pare justă decizia angajatorului?

Mai mult, vi s-a întâmplat şi vouă un lucru asemănător cu noua maşină?

Ne dam cu BMW-ul... dupa care suntem concediati! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.