Team Polizei şi Gumball 3000

Alex Roy este un fel de erou pentru amatorii vitezei. Aceasta este doar prima parte din cadrul bătăliei sale într-un BMW M5 vs. un Porsche 996 Turbo. E pe bune.

Filmuleţul a apărut la fix 5 ani după cursa propriuzisă din cauza legilor Europene, însă aşteptarea clar a meritat. În spatele volanului se află nimeni altul decât Alex Roy, deţinătorul (mai mult sau mai puţin oficial) recordului transcontinental al Statelor Unite, continent pe care l-a traversat în 31 de ore şi 4 minute.

În aceste imagini de-a dreptul...ok nu foarte şocante, Roy şi coechipierul său se luptă cu un 996 Turbo pe autostrăzile din Italia, cu destinaţia Roma. Faptul că M5-ul său e dotat cu sirene şi speakere pentru a muta traficul din calea sa este un ajutor imens, însă şoferul din Porsche este un Gumballer extrem de experimentat şi nu se dă batut. Clipul merită urmărit, mai ales pentru cei dintre voi care aţi condus prin acea regiune a Italiei.

Limita de viteză este 130kmh ca şi la noi, însă este loc şi pentru mai mult - credeţi-mă. Nu că aş încuraja genul ăsta de condus...ceea ce face Roy este strict pe riscul propriu, ca să nu mai zic de cel al şoferilor din jurul său.

În fine, 996-le are clar un plus de cai putere, ca să nu mai vorbim de greutate mai mică şi manevrabilitate sporită (care nu contează enorm de mult pe autostradă)...dar cursa este strict între cei doi şoferi dacă mă întrebaţi pe mine. Finalul clipului este unul surprinzător, însă aceasta este doar prima parte.

Pentru mai multe info, vizitaţi site-ul: www.teampolizeihq.com şi evident, vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.